Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :sábado, 26 de enero de 2013

El conjunt lleidatà cau amb claredat a La Corunya i trenca una ratxa positiva de sis partits sense conèixer la derrota. Els d’Albert Folguera acaben la primera volta sisens amb 24 punts
Imatge d'una acció d'atac del Llista contra el Liceo (Foto: Pam Queraltó)
L’ICG Software Lleida va perdre a domicili per 5-1 contra el líder de l’OK Lliga, el C.H. Coinasa Liceo. Des del passat 18 de novembre, quan el Vilanova va guanyar a l'Onze de Setembre, els lleidatans no coneixien la derrota. El equip corunyès, actual campió d’Europa, va encadenar una molt bona primera meitat amb tres gols i va deixar el partit molt difícil pels homes dirigits per Alber Folguera. El conjunt lleidatà ho va intentar al segon temps sense fortuna i va cedir la cinquena derrota de la temporada. Dani López, de penal, va fer l’únic gol del Llista a falta de cinc minuts per finalitzar el matx.

En el partit, l’equip corunyès va sortir fort i ja en el primer minut va demostrar el seu poder amb un gol de Bargalló (1-0). Tot i el gol encaixat, el Llista no es va desdibuixar i va mantenir el seu estil de joc. La pressió ferotge dels locals, però, impossibilitava la circulació fluida de pilota dels d’Albert Folguera. Als 10 minuts de joc, Bargalló va tornar a aixecar al públic de Riazor al transformar un penal (2-0). Ja als últims minuts de la primera meitat, Lamas va aprofitar una bona passada d’un company per establir el 3-0 amb el que es va arribar al descans.

En la segona part, els lleidatans, tot i no perdre mai la cara al partit, es van veure superats pels locals un altre cop. En una de les primeres accions d’aquest segon acte, Antonio Pérez va batre a Lluís Tomàs i va ficar el 4-0 en el marcador. El perill del Liceo va ser constant, mentre que els atacs del Llista es van topar amb la forta defensa local. L’equip corunyès va seguir demostrant la seva pegada, és l’equip més golejador de la competició, i Añón va fer el cinquè. Entrant en els últims minuts de partit, Dani López va marcar el gol de l’honor del Llista de penal. Prèviament, durant el transcurs del matx, Lluís Rodero i Carles Trilla havien fallat una pena màxima.

Amb aquesta derrota, el conjunt lleidatà finalitza la primera volta de la competició sisè amb 24 punts (6 victòries, 3 empats i 5 derrotes). El Lleida Llista jugarà el pròxim partit, corresponent a la setzena jornada de l’OK Lliga, a la pista del Barça, el pròxim dissabte 2 de febrer (19 h). El dimecres 6 de febrer es farà el sorteig de la Copa del Rei a Oviedo.

Fitxa tècnica:

C.H. COINASA LICEO (5): Xavier Malián (P.), Josep Lamas (1), José Pascual, Eduard Lamas, Jordi Bargalló (2) –cinc inicial- Pablo Fernández, Pablo Añón (1), Alberto Bodelón, Antonio Pérez (1) i Adrián Candamio (P.S.).

ICG SOFTWARE LLEIDA (1): Lluís Tomàs (P.), Carles Trilla, Marc Soler, Lluís Rodero, Emmanuel Necchi –cinc inicial- Joan Cañellas, Dani López (1) i Carlos Estrada (P.S.).

GOLS: 1-0 Bargalló (min 1); 2-0 Bargalló (p.)(min 10); 3-0 Josep Lamas (min 22); 4-0 Pérez (min 26); 5-0 Añón (min 44); 5-1 López (p.)(min 45).

ÀRBITRES: Germán Sandoval Santos i Sergi Mayor Olivan.

INCIDÈNCIES: Partit corresponent a la quinzena jornada de l’OK Lliga al Palacio de Deportes de Riazor. Bona entrada.