Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :domingo, 2 de diciembre de 2012

El conjunt d’Albert Folguera va superar el CP Vic en un partit on el porter local Lluís Tomàs va fer una aturada vital en els últims instants. El conjunt lleidatà és sisè a la classificació
Imatge del partit del Llista contra el Vic a l'Onze de Setembre (Foto: Pam Queraltó)
L’ICG Software Lleida va aconseguir la seva tercera victòria a l’Onze de Setembre, en la desena jornada de l’OK Lliga. Els d’Albert Folguera van plantar cara des de l’inici a un dels millors rivals de la categoria com és el CP Vic. L’equip lleidatà, que sempre va anar per davant en el marcador, va haver de patir fins a l’últim instant. Amb un 3-1 a favor, Roger Rocasalbas va retallar distàncies a falta de 19 segons i, poc després, el porter Lluís Tomàs va aturar una falta directa de l’equip vigatà.

L’inici del matx va ser molt vibrant. Els dos conjunts es van llençar en busca del gol, però les defenses van superar, en un primer moment, als atacs. L’ICG Software Lleida, amb el recolzament de la seua afició, va agafar el control del partit amb el seu joc característic de passades. El porter visitant, Carles Grau, i el local, Lluís Tomàs, van resoldre bé els intents ofensius dels dos conjunts. Amb un joc ràpid i poques faltes, Dani López va aprofitar una bona jugada per avançar a l’equip lleidatà (1-0) als 18 minuts de partit. Amb aquesta renta a favor dels locals, es va arribar al descans.

A la represa, el partit va pujar d’intensitat. Molt aviat, en el minut 28, Cristian Rodríguez va igualar el matx (1-1). El Vic va tenir uns minuts de domini, però el Llista no es va arrugar i va aguantar amb un bon plantejament defensiu. En el minut 36, el golejador local, Lluís Rodero, va perforar la porteria de Grau per posar el 2-1 a l’electrònic. Arribant als 5 últims minuts, el conjunt dirigit per Albert Folguera va augmentar la distància amb un gol de Carles Trilla (3-1).

Amb aquest marcador, el públic assistent a l’Onze de Setembre va celebrar la victòria, però, el Vic va fer aflorar els nervis fins als últims instants. Els visitants es van llençar a la desesperada en busca d’un gol que va trobar Rocasalbas a falta de 19 segons per finalitzar (3-2). El Llista va arribar a aquests moment del partit amb 9 faltes i, a falta de 5 segons, l’àrbitre va assenyalar la desena falta, amb la qual cosa, va permetre als visitants disposar d’una falta directa. Amb gran tensió, Lluís Tomàs va aturar de manera heroica i va donar els tres punts al seu equip.

Amb la victòria d’ahir, la cinquena de la temporada, l’equip que entrena Albert Folguera suma ja 16 punts i se situa en el sisè lloc a la classificació, empatat a punts amb el Vilanova. Divendres que ve, l’ICG Software Lleida jugarà l’onzena jornada de lliga a la pista del Reus, a les 21 h, equip que es troba un lloc per sobre a la classificació, amb un punt més que els lleidatans.

Fitxa tècnica:

ICG SOFTWARE LLEIDA (3): Lluís Tomàs (P.), Carles Trilla (1), Marc Soler, Lluís Rodero (1), Joan Cañellas, Sergi Inglés, Emmanuel Necchi, Jaume Bartés, Dani López (1) i Carlos Estrada (P.S.).

CP VIC (2): Carles Grau (P.), Ferran Font, Jacint Molera, Jordi Carbó, Josep Maria Roca, Romà Bancells, Roger Rocasalbas (1), Xavier Terns, Cristian Rodríguez (1) i Cesc Campor (P.S).

GOLS: 1-0 López (min 18); 1-1 Rodríguez (min 28); 2-1 Rodero (min 36); 3-1 Trilla (min 45); 3-2 Rocasalbas (min 49).

ÀRBITRES: Juan José Prades Martínez, i Gonzalo Dapena Taboada.